beats by dre cheap

Britney glupaco!!!!!!!!!!!!!

Pop pjevačica Britney Spears brijaćim je aparatom odrezala svoju dugu kosu i sad je potpuno ćelava. Najnoviji je to njezin hir kojim zabavlja javnost otkad je napustila supruga Kevina Federlinea i počela svakodnevno tulumariti po američkim klubovima. Nakon dvije godine stanke od tulumarenja i igranja majke, mlada pjevačica Britney Spears kao da se trudi nadoknaditi propušteno iz tog razdoblja. Paparazzi ju snimaju polugolu i pijanu, s djevojkama i muškarcima, u tolikoj mjeri da je zasjenila poznate partijanerice Paris Hilton i Lindsay Lohan. Najnoviji potez dolio je ulje na vatru.
Britney je u petak u 18 sati otišla do svog frizerskog salona na ventura Boulevardu u San Fernando Valley koji je već bio zatvoren, no zbog nje su ga opet otvorili. Fotografi koji su je slijedili tvrde da je u terencu kojim je došla u pratnji tjelohranitelja 10 minuta prije ulaska u salon plakala, što se vidjelo i na trenirci koju je nosila. Zatim je ušla u salon i sama obrijala glavu, piše Jutarnji.

Ranije je Britney viđena u tattoo shopu "Body and Soul" u Sherman Oaksu, gdje je navodno htjela tetovirati crvene i ružičaste usne na zapešću.


by: !dr!zinho & th3_what?

Gradska Raja
http://idealnolosi.blogger.ba
19/02/2007 18:50